1045 Budapest, Berni u. 1.
+36 30 600 4000  +36 30 821 6468

HOGYAN KÉSZÜL...


Írd meg egy pár szóban, hogy miben tudunk neked segíteni, és hamarosan felkeresünk egy szuper ajánlattal!
Add meg a neved!
Hibás email cím!
Invalid Input
Kérlek írd le miben segíthetünk!

HOGYAN KÉSZÜL AZ OSZTÁLYPÓLÓ?

Minden eddig kipróbált, működő technológia és eszköz birtokában vagyunk, legyen az tamponnyomó gép, nagy teljesítményű automata szitanyomó gép vagy hagyományos körszitagép, hímző gép. Nagy gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakember gárdánk az alábbi technológiákat alkalmazza formaruházat, sportruházat, munkaruházat és természetesen az iskolapóló emblémázásakor:

  • direkt szitanyomás, transzfer szitanyomás,
  • discharge (maratós) szitanyomás,
  • szublimációs transzfernyomás,
  • tamponnyomás, hímzés, flokkolás.
Az alábbi videón megtekinthetitek, hogyan készülnek nálunk az iskolapólók.

És hogy mit jelent mindez a gyakorlatban?

Nos, csakis kipróbált és bizonyítottan tartós nyomatokat rendelhetsz tőlünk, akár pólónyomásról, akár toll, kulcstartó vagy bármilyen más szóróajándék logózásról van szó. Ha olyan nyomatot/mintát szeretnél…

  • a pólóitokra, amit egyáltalán nem lehet kitapintani, mert a póló anyagába van belemarva, akkor a discharge nyomás alkalmazására van szükség.
  • a hátizsákjaitokra, amelynek (anyagából adódóan) a felülete kicsit egyenetlenebb, durvább, akkor a transzfernyomás a megoldás.
  • a sulipólóitokra, ami kicsit egyszerűbb, és méretben sem szeretnétek nagyot, akkor a hímzés is szép megoldás lehet.
  • az úszódresszeitekre, ami mindenhol színezve van, és a ruha nagyon nagy méretingadozásnak van kitéve mostoha körülmények között (klóros víz), akkor a szublimációs transzfer a megfelelő technológia.
  • a kulcstartóitokra, aminek a felülete nem nagyobb egy gyufásdoboznál, akkor a tamponnyomás a nyerő.

Egy szó, mint száz, nálunk elég, ha elmondod, mit szeretnél viszontlátni a kiválasztott ruhán/tárgyon, és biztos lehetsz benne, hogy tartós, olcsó és jó minőségű nyomatot készítünk neked. Ha még csak lerajzolni sem tudod, amit megálmodtál, akkor sem kell kétségbe esned, mert kreatív grafikus kollégáink fél szavakból is kitalálják, mi jár a fejedben, és egy pillanat alatt már láthatod is a végeredményt a monitoron.
És hogy ne csak a levegőbe beszéljünk, ‒ a magyar törvényi szabályozásnak is eleget téve ‒ legalább 1 év garanciát adunk az általunk gyártott termékekre. Sőt, ha máshol ugyanilyen minőségű munkát látsz olcsóbban és gyorsabban, akkor jelezd felénk, és extra kedvezménnyel készítjük el megrendelésed! Nálunk ezt jelenti az ÁRGARANCIA!

Coface tanúsítvány

Excellent SME Hungary

Értékesítés

Sebeők Krisztián
telefon: +36 30 821 6468
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Cím: 1045 Budapest, Berni u. 1.

Értékesítés

Wallner Tibor
telefon: +36 30 600 4000
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Cím: 1045 Budapest, Berni u. 1.

Felelősségvállalás

Társadalmi felelősségvállalásunk révén, egy-egy rászoruló alapítványnak, intézménynek támogatásul, kiemelten kedvezményes áron kínáljuk az általunk gyártott termékeinket.
Osztálypóló.hu | © 2013 - 2020